Legyen a partnerünk

Csatlakozzon a SZÜLŐK HÁZA FRANCHISE programhoz!

Két módon csatlakozhat:

  • működő vagy induló vállalkozások, illetve magánszemélyek franchise formában
  • cégek CSR formában

Franchise
Franchise keretében egy olyan üzleti vállalkozási lehetőséget nyújtunk az Ön számára , amely 2-5 éves távon bizonyítottan nyereségessé válik. Számolnia kell azzal, hogy mint minden más üzleti vállalkozás, ez is igényel kezdeti tőkét, amely helyszíntől és kialakítástól függően 5-8.000.000 Ft közötti egyszeri befektetést jelent. Ez az összeg a rendszeresen kiírt pályázatokból teljes egészében finanszírozható.
Az általunk kidolgozott franchisenak óriási előnye, hogy egy teljesen egyedi szakmai módszertanra épül, melynek kidolgozása mögött több, mint 15 éves szakmai munka rejlik. Továbbá a folyamatosan terjeszkedő hálózat révén mind a bevételek, mind pedig a lehetőségek tárháza is megállás nélkül bővül.
Az üzleti vállalkozáson túl, a módszertanunk meglévő szociális problémákra is megoldást nyújt, ami az egész társadalom számára hasznos és értékes szolgáltatás működtetését jelenti.

Vállalati társadalmi felelősségvállalás (corporate social responsibility – CSR) 
CSR keretében lehetőség van az alapítványunkon keresztül arra rászoruló családokat támogatnia. Amennyiben ez érdekli Önt, kérem lépjen velünk kapcsolatba, melyet itt tehet meg.

Referenciáink